Tökfőzelék
- Teljes idő 55 perc
- 20 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
450 g Enyhén sózott sertéslapocka, egy éjszakán át hideg vízbe áztatva, hogy kiázzon a só
100 g Morteau kolbász, szeletekre vágva
130 g Kimagozott, megmosott tök, nagy darabokra vágva
0.5 Hagyma, meghámozva és negyedelve
130 g Cukkini, megmosva és nagy darabokra vágva
150 g Vajtök megmosva, kimagozva és nagy darabokra vágva
1 Garnicsokor
65 cl Víz
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Helyezze az összes hozzávalót a főzőedénybe, a hússal, illetve a Morteau kolbásszal kezdve. Fűszerezze borssal.
Lépés 3 /4
Nyomás alatti főzés
Lépés 4 /4
Tálalja gőzölt burgonyával.