Tökös, kecskesajtos mini penne
- Teljes idő 27 perc
- 20 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
160 g Mini penne száraztészta
250 g Tök húsa, 2 cm-s kockákra vágva
90 g Hamubevonatos kecskesajt, morzsolva
1 db Mogyoróhagyma v. hagyma, hámozva, finomra aprítva
150 ml Zöldség alaplé (vagy fűszeres víz)
100 ml Narancslé
1 kan. Növényi olaj (kötelező)
15 g Tökmag
30 g Aprított pekándió
1 kan. Tárkony, megmosva, aprítva
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Az alábbi sorrendben tegye az edénybe: mogyoróhagyma, a fele tök, tészta, olaj, a maradék tök, alaplé, narancslé.
Lépés 3 /4
Főzési idő: 7 perc
Lépés 4 /4
Adja hozzá a kecskesajtot, a pekándiót és a zöldfűszereket. Keverje, hogy a tök összetörjön.