Sült burgonya és chorizo spanyol módra
- Teljes idő 37 perc
- 15 perc
Előkészítés - 22 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 kan. Olíva olaj
2 szegf. Fokhagyma
2 Vöröshagyma
2 kan. Só
1 kg Új burgonya
250 g Chorizo
12 cl Víz
4 kan. Friss oregánó
2 kan. Friss kakukkfű
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Öntsünk olajat a serpenyőbe.
Lépés 3 /7
Adjuk hozzá a fokhagymát, a hagymát, a sót és a burgonyát. Keverje össze egy spatulával. Süssük 10 percig.
Lépés 4 /7
Adjuk hozzá a chorizót, és keverjük meg spatulával 2 percig.
Lépés 5 /7
Öntsük fel vízzel és keverjük össze.
Lépés 6 /7
Kézi forrólevegős sütési mód.
Lépés 7 /7
Szórjuk meg oregánóval és kakukkfűvel, és azonnal tálaljuk.