Sárgarépás és római köményes hummusz
- Teljes idő 21 perc
- 5 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
8 személy
10 cl Víz
3 kan. Citromlé
30 g Tahini (szezámpaszta)
3 kan. Olívaolaj
200 g Csicseriborsó, főzve és lecsepegtetve
160 g Sárgarépa
2 szegf. Fokhagymagerezd
1 kan. Kurkumapor
1 kan. Szezámmag
1 kan. Friss koriander
Só és bors
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /3
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /3
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve a vízzel. A szezámmagot és a koriandert hagyja meg a díszítéshez. Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 3 /3
A citromlevet ízlés szerint használja. Tálalja a hummuszt lepénnyel. Szórja meg szezámmaggal és apróra vágott korianderrel a díszítéshez.