Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Szicíliai mazsolás kaponáta

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 5 óra 15 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    5 óra
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 420 g Padlizsán

  • 60 g Zeller

  • 120 g Hagyma

  • 250 g Paradicsom

  • 3 Fokhagyma

  • 75 g Zöld olívabogyó

  • 45 g Mazsola

  • 7.5 cl Olívaolaj

  • 6 kan. Balzsamecet

  • 3 kan. Paradicsompüré

  • 1.5 kan. Porcukor

  • 3 kan. Finomra vágott bazsalikom

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Öntsön 3 liter vizet a tálba. Tegye a zacskókat a vízbe.

  • 420g Padlizsán
  • 60g Zeller
  • 120g Hagyma
  • 250g Paradicsom
  • 3 Fokhagyma
  • 75g Zöld olívabogyó
  • 45g Mazsola
  • 7.5cl Olívaolaj
  • 6kan. Balzsamecet
  • 3kan. Paradicsompüré
  • 1.5kan. Porcukor
  • 3kan. Finomra vágott bazsalikom
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Főzze elmerített vákuumban.

  • 420g Padlizsán
  • 60g Zeller
  • 120g Hagyma
  • 250g Paradicsom
  • 3 Fokhagyma
  • 75g Zöld olívabogyó
  • 45g Mazsola
  • 7.5cl Olívaolaj
  • 6kan. Balzsamecet
  • 3kan. Paradicsompüré
  • 1.5kan. Porcukor
  • 3kan. Finomra vágott bazsalikom
  • Só, bors

Lépés 3 /6

Távolítsa el a zacskókat. Nyissa ki őket. Tálalja forrón grillezett vörös hússal, vagy párolt hallal.

Lépés 4 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 5 /6

Egy keverőtálban óvatosan keverje össze a tejet a Skyr-rel.

Lépés 6 /6

Öntse egy tortaformába.