Szicíliai mazsolás kaponáta
- Teljes idő 5 óra 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
420 g Padlizsán
60 g Zeller
120 g Hagyma
250 g Paradicsom
3 Fokhagyma
75 g Zöld olívabogyó
45 g Mazsola
7.5 cl Olívaolaj
6 kan. Balzsamecet
3 kan. Paradicsompüré
1.5 kan. Porcukor
3 kan. Finomra vágott bazsalikom
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 3 liter vizet a tálba. Tegye a zacskókat a vízbe.
Lépés 2 /6
Főzze elmerített vákuumban.
Lépés 3 /6
Távolítsa el a zacskókat. Nyissa ki őket. Tálalja forrón grillezett vörös hússal, vagy párolt hallal.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Egy keverőtálban óvatosan keverje össze a tejet a Skyr-rel.
Lépés 6 /6
Öntse egy tortaformába.