Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Szalonnás paszulyleves

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 15 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    5 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 900 g Főtt paprikás bab

  • 30 g Vaj vagy disznózsír

  • 150 g Hagyma, meghámozva és apróra vágva

  • 30 g Liszt

  • 120 g Füstölt szalonnák

  • 90 cl Csirke alaplé

  • 3 kan. Édespetrezselyem, megmosva és apróra vágva

  • 30 cl Tejszín

  • 1 Garni csokor

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 900g Főtt paprikás bab
  • 30g Vaj vagy disznózsír
  • 150g Hagyma, meghámozva és apróra vágva
  • 30g Liszt
  • 120g Füstölt szalonnák
  • 90cl Csirke alaplé
  • 3kan. Édespetrezselyem, megmosva és apróra vágva
  • 30cl Tejszín
  • 1 Garni csokor
  • Só, bors

Lépés 2 /7

Tegye a vajat a főzőedénybe.

  • 30g Vaj vagy disznózsír

Lépés 3 /7

Olvassza meg. Adja hozzá, majd oirítsa meg a szalonnákat. Adja hozzá a hagymákat, és főzze 3 percig. Adja hozzá a lisztet, és keverje össze.

  • 150g Hagyma, meghámozva és apróra vágva
  • 30g Liszt
  • 120g Füstölt szalonnák

Lépés 4 /7

Tegye a babot, a garnicsokrot, és az alaplevet a főzőedénybe.

  • 900g Főtt paprikás bab
  • 90cl Csirke alaplé
  • 1 Garni csokor

Lépés 5 /7

Főzési idő: 5 perc

Lépés 6 /7

Vegye ki a garnicsokrot. Keverje össze a tejszínnel. Szűrje le.

  • 30cl Tejszín

Lépés 7 /7

Díszítse petrezselyemmel tálalás előtt.