Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Szőlős Osso buco

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 30 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    15 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 2 db Sertéslábszár

  • 1 kan. Liszt

  • 1 kan. Növényi olaj

  • 200 g Paradicsom

  • 50 g Hagyma

  • 1 szár. Szárzeller

  • 100 ml Csirke alaplé

  • 100 g Fehér szőlő

  • 1 kocka Kockacukor

  • Só, bors

  • Reszelt parmezán

Előkészítés

Lépés 1 /8

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 2db Sertéslábszár
  • 1kan. Liszt
  • 1kan. Növényi olaj
  • 200g Paradicsom
  • 50g Hagyma
  • 1szár. Szárzeller
  • 100ml Csirke alaplé
  • 100g Fehér szőlő
  • 1kocka Kockacukor
  • Só, bors

Lépés 2 /8

Vágja fel a hagymát.

  • 50g Hagyma

Lépés 3 /8

Vágja fel a szárzellert.

  • 1szár. Szárzeller

Lépés 4 /8

Öntsön olajat az edénybe. Hintse meg a lábszárt liszttel.

  • 2db Sertéslábszár
  • 1kan. Liszt
  • 1kan. Növényi olaj

Lépés 5 /8

Pirítsa meg a lábszárt 3 percig minden oldalán. Vegye ki az edényből és tegye bele a hagymát és a zellert. Keverje össze, majd öntse bele az alaplevet.

  • 50g Hagyma
  • 1szár. Szárzeller
  • 100ml Csirke alaplé

Lépés 6 /8

Tegye hozzá a többi hozzávalót.

  • 200g Paradicsom
  • 100g Fehér szőlő
  • 1kocka Kockacukor
  • Só, bors

Lépés 7 /8

Nagynyomású főzés.

Lépés 8 /8

Spagettivel vagy penne tésztával tálalja és frissen reszelt parmezán sajttal.