Szőlős Osso buco
- Teljes idő 30 perc
- 15 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Sertéslábszár
1 kan. Liszt
1 kan. Növényi olaj
200 g Paradicsom
50 g Hagyma
1 Zellerszár
10 cl Csirke alaplé
100 g Fehér szőlő
1 Kockacukor
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Vágja fel a hagymát.
Lépés 3 /8
Vágja le a zeller szárát.
Lépés 4 /8
Öntsön olajat az edénybe. Hintse meg a lábszárt liszttel.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a lábszárt 3 percig minden oldalán. Vegye ki az edényből és tegye bele a hagymát és a zellert. Keverje össze, majd öntse bele az alaplevet.
Lépés 6 /8
Tegye hozzá a többi hozzávalót.
Lépés 7 /8
Nagynyomású főzés.
Lépés 8 /8
Spagettivel vagy penne tésztával tálalja és frissen reszelt parmezán sajttal.