Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Sous-vide bélszín gremolata-val

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 50 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    35 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 2 Fokhagyma

  • 0.5 csomó Lapos levelű petrezselyem

  • 1 Bio citrom (héja)

  • 0.5 Bio narancs (héja)

  • 4 szel. Sertés szűzpecsenye (egyenként 150 g)

  • 4 szál. Rozmaring

  • 4 szál. Kakukkfű

  • 60 g Vaj

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Öntsön 3 liter vizet a tálba. Tegye a zacskókat a vízbe.

  • 2 Fokhagyma
  • 0.5csomó Lapos levelű petrezselyem
  • 1 Bio citrom (héja)
  • 0.5 Bio narancs (héja)
  • 4szel. Sertés szűzpecsenye (egyenként 150 g)
  • 4szál. Rozmaring
  • 4szál. Kakukkfű
  • 60g Vaj
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Főzze elmerített vákuumban.

  • 2 Fokhagyma
  • 0.5csomó Lapos levelű petrezselyem
  • 1 Bio citrom (héja)
  • 0.5 Bio narancs (héja)

Lépés 3 /6

Vegye ki a zacskókat és nyissa ki őket. Vegye ki a szűzpecsenyét és fűszerezze. Tálalja a gremolatával, a mézzel és kakukkfűvel sült tökkel.

  • 4szel. Sertés szűzpecsenye (egyenként 150 g)
  • 4szál. Rozmaring
  • 4szál. Kakukkfű
  • 60g Vaj

Lépés 4 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 5 /6

Tegye az összes hozzávalót az eper kivételével egy sous-vide főzőzacskóba. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.

Lépés 6 /6

Öntsön 100 ml vizet a tálba. Helyezze be a gőzkosarat. Helyezze be a rebarbarás zacskót.