Sous-vide bélszín gremolata-val
- Teljes idő 50 perc
- 15 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 Fokhagyma
0.5 csomó Lapos levelű petrezselyem
1 Bio citrom (héja)
0.5 Bio narancs (héja)
4 szel. Sertés szűzpecsenye (egyenként 150 g)
4 szál. Rozmaring
4 szál. Kakukkfű
60 g Vaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 3 liter vizet a tálba. Tegye a zacskókat a vízbe.
Lépés 2 /6
Főzze elmerített vákuumban.
Lépés 3 /6
Vegye ki a zacskókat és nyissa ki őket. Vegye ki a szűzpecsenyét és fűszerezze. Tálalja a gremolatával, a mézzel és kakukkfűvel sült tökkel.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Tegye az összes hozzávalót az eper kivételével egy sous-vide főzőzacskóba. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.
Lépés 6 /6
Öntsön 100 ml vizet a tálba. Helyezze be a gőzkosarat. Helyezze be a rebarbarás zacskót.