Sous-vide olasz csirkemell
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
360 g Koktélparadicsom
240 g Mozzarella golyók
6 kan. Olívaolaj
45 g Kapribogyó
6 filé csirke (100 g egyenként)
3 kan. Olasz gyógynövények
6 kan. Balzsamecet glazúr
36 levél Bazsalikom
6 kan. Pesto
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Öntsön 3 liter vizet a tálba. Tegye a zacskókat a vízbe.
Lépés 2 /7
Főzze elmerített vákuumban.
Lépés 3 /7
Vegye ki a zacskókat, és nyissa ki őket. Hagyja kihűlni. Vágja a filéket darabokra.
Lépés 4 /7
A csirkedarabokat keverje össze a többi hozzávalóval. Díszítse a salátát pestoval és rakéta- vagy bébispenóttal.
Lépés 5 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 6 /7
A többi hozzávalóval együtt tegye a garnélarákokat egy sous-vide főzőtasakba, ügyelve arra, hogy ne fedjék egymást. Helyezze a keveréket sous-vide zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak. Helyezze el a zacskókat úgy a gőzkosárban, hogy legyen közöttük egy kis hely.
Lépés 7 /7
Öntsön 50 ml vizet a tálba. Tegye a zacskót a gőzkosárba.