Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Sous-vide fahéjas alma

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 1 óra 15 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    1 óra
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 Golden Delicious alma

  • 2 kan. Nádcukor

  • 1 kan. Őrölt fahéj

  • 1 csip. Őrölt szerecsendió

  • 40 g Sózatlan vaj

  • 50 g Mazsola

Tartozékok

  • Gőz kosár
    Gőz kosár

Előkészítés

Lépés 1 /6

Öntsön 50 ml vizet a tálba. Tegye a zacskót a gőzkosárba.

  • 4 Golden Delicious alma
  • 2kan. Nádcukor
  • 1kan. Őrölt fahéj
  • 1csip. Őrölt szerecsendió
  • 40g Sózatlan vaj
  • 50g Mazsola

Lépés 2 /6

Főzze eco vákuum üzemmódon.

  • 4 Golden Delicious alma
  • 2kan. Nádcukor
  • 1kan. Őrölt fahéj
  • 1csip. Őrölt szerecsendió
  • 40g Sózatlan vaj
  • 50g Mazsola

Lépés 3 /6

Vegye ki a zacskót, és nyissa ki. Tálalja az almákból származó sziruppal.

  • 4 Golden Delicious alma
  • 2kan. Nádcukor
  • 1kan. Őrölt fahéj
  • 1csip. Őrölt szerecsendió
  • 40g Sózatlan vaj
  • 50g Mazsola

Lépés 4 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • Gőz kosár

Lépés 5 /6

Egy tálban keverje össze az alaplé hozzávalóit, kivéve a halat, és a tésztát.

Lépés 6 /6

Tegye a halat és az alaplevet egy sous-vide főzőzacskóba. Helyezze a zacskót ferdén a sous vide-be. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak. Helyezze el a zacskókat a gőzkosárban úgy, hogy egy kis hely legyen közöttük.

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
23 perc

Almás és fahéjas chaud-froid

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Almás és fahéjas chaud-froid
Tefal
Tefal
12 óra 40 perc

Pirított sertéshús almaborban

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Pirított sertéshús almaborban
Tefal
Tefal
5 óra 15 perc

Szicíliai mazsolás kaponáta

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Szicíliai mazsolás kaponáta
Tefal
Tefal
18 perc

Kekszszendvics

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Kekszszendvics