Selymes édesburgonyaleves
- Teljes idő 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
400 g Édesburgonya, hámozva, felkockázva
100 g Sárgarépa, hámozva, darabolva
100 g Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve (vagy póré)
200 g Selymes tofu
1 kan. Őrölt kurkuma (opcionális)
500 ml Organikus zöldségleves
Só bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
A zöldségeket, a kurkumát, a sót, a borsot és az alaplevet tegye a serpenyőbe.
Lépés 3 /4
Főzési idő: 12 perc
Lépés 4 /4
Adja hozzá a selymes tofut, majd mindent vegyen ki a serpenyőből, hogy átkeverje.