Sült paradicsom burratával és fokhagymás bagettel
- Teljes idő 40 perc
- 10 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (17)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Sötét szürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben EY501815 Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Koktélparadicsom
4 szegf. Fokhagymagerezdek
1 db Buratta
1 db Bagett
20 g Vaj
Petrezselyem levelek
Olívaolaj
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
A hámozatlan fokhagymagerezdeket tekerjük alufóliába. Mossuk meg a paradicsomokat, és szúrjuk meg a héjukat néhány helyen egy késsel. Ez megakadályozza az airfryer kosarának megrepedését és szennyeződését.
Lépés 2 /5
Locsoljuk meg a paradicsomokat olívaolajjal, adjuk hozzá a sót és a borsot. Fokhagymával együtt süssük meg. Közvetlenül a grillre helyezhetjük, vagy használhatunk sütőpapíros tálat vagy bármilyen más tepsit.
Lépés 3 /5
A sült fokhagymát nyomkodjuk a puha vajba. Sózzuk, borsozzuk és apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.
Lépés 4 /5
A bagettet karikákra vágjuk, ízesített vajjal megkenjük és megsütjük.
Lépés 5 /5
A sült paradicsomokat helyezzük egy mélytányérra, tegyük közepére friss és hideg burratát, és tegyünk rá egy pirított bagette-et.