Sörbundás garnéla tempurabundás zöldbabbal
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
4 személy
HAL HOZZÁVALÓK:
8 Nagy garnélarákok
1 Tojássárgája
22 cl Víz
70 g Liszt
35 g Kukoricaliszt
1.5 kan. Sütőpor
150 g Panko morzsa
Só, bors
KÖRET HOZZÁVALÓK:
450 g Zöldbab
60 g Liszt
140 g Liszt
1 kan. Őrölt kömény
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Hagymapor
15 cl Sör
Só, bors
SZÓSZ HOZZÁVALÓK:
170 g Majonéz
20 g Sriracha szósz
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Hagymapor
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /10
Tisztítsa meg a garnélákat, a farkukat hagyja rajtuk. Keverje össze a tojássárgáját és a vizet egy nagy tálban. Adja hozzá a lisztet, a kukoricalisztet és a szódabikarbónát, és habarja össze. Tegye be 1 órára a hűtőbe.
Lépés 2 /10
Öntse a zsemlemorzsát, a sót és a borsot egy mély tálba. Forgassa bele a garnélákat a tempuratésztába, majd a zsemlemorzsába.
Lépés 3 /10
Egy kis tálban keverje össze a majonézt, a sriracha szószt, a fokhagymát, a hagymát, a sót és a borsot. Tegye félre.
Lépés 4 /10
Egy nagy tálban keverje össze a zöldbabot a liszt felével. Egy nagy tálban keverje össze a maradék lisztet a köménnyel, a fokhagymával, a hagymával, a sóval és a borssal. Fokozatosan öntse bele a sört, majd keverje össze, hogy sűrű keveréket kapjon. Alaposan forgassa bele a zöldbabot a keverékbe.
Lépés 5 /10
Aktiválja az 1-es tálat. Helyezze a rákokat a tányérra.
Lépés 6 /10
Aktiválja a 2-es tálat. Tegye a zöldbabokat a tányérra.
Lépés 7 /10
Nyomja meg a SZINKRON gombot, hogy a két kosár egyszerre fejezze be a sütést. A START gomb megnyomásával kezdje meg mindkét kosárban a sütést.
Lépés 8 /10
A sütési idő felénél keverje meg a zöldbabot.
Lépés 9 /10
Győződjön meg róla, hogy a garnélák alaposan átsültek, ez a méretüktől is függ.
Lépés 10 /10
A garnélákat tálalja a zöldbabbal és a szósszal.