Sárgarépás sertéscomb
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Sertéscomb
400 g Sárgarépa
1.5 db Hagyma
1 db Citrom
1 csip. Só
1 csip. Szerecsendió
60 g Zsír
3 kan. Sima liszt
2 kan. Cukor
750 ml Víz
100 ml Tejszín
Előkészítés
Lépés 1 /6
Előkészítjük a hozzávalókat: a húst nagy darabokra vágjuk és összekeverjük a paprikával, a hagymát finomra vágjuk, a sárgarépát szeleteljük.
Lépés 2 /6
Felolvasztjuk a zsiradékot. Hozzáadjuk a hagymát és a sárgarépát. Majd pirítsuk meg a keveréket.
Lépés 3 /6
Adjuk hozzá a cukrot, és hagyjuk karamellizálódni az ételt. Ezután liszttel szórjuk meg és pirítsuk picit.
Lépés 4 /6
Majd adjuk hozzá a húst, sózzuk és pirítsuk össze az egészet. Ezután felöntjük vízzel.
Lépés 5 /6
Főzzük 25 percig.
Lépés 6 /6
Ha megpuhult a hús, adjunk hozzá citromhéjat, szerecsendiót és tejszínt. Burgonyával tálaljuk.