Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Sárga tőkehal garnélával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 12 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    2 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 8 Fél 50 g-os sárga tőkehal filé

  • 120 g Kis hámozott garnélarákok

  • 60 g Apróra vágott fagyasztott gomba

  • 100 ml Homár krémleves vagy halászlé

  • 50 ml Tejszín

  • 1 kan. Medvehagyma, apróra vágva

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 8 Fél 50 g-os sárga tőkehal filé
  • 120g Kis hámozott garnélarákok
  • 60g Apróra vágott fagyasztott gomba
  • 100ml Homár krémleves vagy halászlé
  • 50ml Tejszín
  • 1kan. Medvehagyma, apróra vágva
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Aprítsa fel a gombákat.

  • 60g Apróra vágott fagyasztott gomba

Lépés 3 /6

Aprítsa fel a hagymákat.

  • 1kan. Medvehagyma, apróra vágva

Lépés 4 /6

Tegye az összes hozzávalót a főzőedénybe.

  • 8 Fél 50 g-os sárga tőkehal filé
  • 120g Kis hámozott garnélarákok
  • 60g Apróra vágott fagyasztott gomba
  • 100ml Homár krémleves vagy halászlé
  • 50ml Tejszín
  • 1kan. Medvehagyma, apróra vágva
  • Só, bors

Lépés 5 /6

Nyomás alatti főzés

Lépés 6 /6

Hogyha szükséges, adjon kukoricalisztet a szószhoz, hogy besűrítse.