Sárga tőkehal garnélával
- Teljes idő 12 perc
- 10 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
8 Fél 50 g-os sárga tőkehal filé
120 g Kis hámozott garnélarákok
60 g Apróra vágott fagyasztott gomba
100 ml Homár krémleves vagy halászlé
50 ml Tejszín
1 kan. Medvehagyma, apróra vágva
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Aprítsa fel a gombákat.
Lépés 3 /6
Aprítsa fel a hagymákat.
Lépés 4 /6
Tegye az összes hozzávalót a főzőedénybe.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés
Lépés 6 /6
Hogyha szükséges, adjon kukoricalisztet a szószhoz, hogy besűrítse.