Ropogós kecskesajtos wrap
- Teljes idő 25 perc
- 20 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
8 levél Saláta
1 Endívia
4 Napon szárított paradicsom
2 Joghurt
Só és bors
Metélőhagyma
100 g Liszt
100 g Zsemlemorzsa
3 Tojás
8 Rocamadour vagy cabécous sajt
8 Búzawrap
50 g Sült hagyma
Durvára aprított dió
Tartozékok
Szokásos rács
Előkészítés
Lépés 1 /7
Mossa meg a salátaleveleket. A cikóriát vágja apró darabokra. A napon szárított paradicsomot vágja apró darabokra. Tegye félre.
Lépés 2 /7
A metélőhagymát vágja apróra. Öntse a joghurtokat egy tálba. Adja hozzá a sót, a borsot és a metélőhagymát. Keverje össze és tegye félre.
Lépés 3 /7
Tegye a lisztet, a zsemlemorzsát és a tojást 3 sekély tálba. A tojásokat enyhén verje fel. Fűszerezze borssal, de sóval nem.
Lépés 4 /7
A sajtokat egyenként mártsa a lisztbe, a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsába. Teljesen be kell vonni őket. Ismételje meg az eljárást.
Lépés 5 /7
Helyezze a sajtokat az Easy Fry sütőbe. Állítsa be a NUGGETS programot 200 °C-ra 5 percre.
Lépés 6 /7
Terítse ki a búzawrapeket a munkafelületre. Tegyen egy salátalevelet és néhány darab cikóriát mindegyik wrapre. Tegye a sült sajtot a saláta tetejére, és öntse rá az öntetet. Szórja meg a napon szárított paradicsommal, dióval és pirított hagymával.
Lépés 7 /7
Zárja le a wrapeket a bal, majd a jobb oldalt középre hajtva. Tűzze össze a wrapet egy fanyárssal.