Ropogós és fűszeres csicseriborsó
- Teljes idő 17 perc
- 5 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
130 g Konzerv csicseriborsó
4 kan. Olívaolaj
1 kan. Fokhagymapor
2 kan. Füstölt fűszerpaprika
1 kan. Őrölt kömény
1 kan. Só
4 kan. Aprított, friss koriander
Előkészítés
Lépés 1 /6
A csicseriborsót csepegtesse le, öblítse le és szárítsa meg.
Lépés 2 /6
Tegye a csicseriborsót, az olajat, a fokhagymát, a paprikát, a köményt és a sót egy edénybe. Óvatosan keverje össze egy kanállal, hogy a csicseriborsót alaposan befedje.
Lépés 3 /6
Helyezze a csicseriborsót a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
Várjon 30 másodpercet, mielőtt kinyitja a serpenyőt (a csicseriborsó néha pattoghat, mint a pattogatott kukorica). Ellenőrizze, hogy átsültek-e.
Lépés 5 /6
Kezdje újra a programot a csicseriborsó másik felével.
Lépés 6 /6
A csicseriborsót tálalja azonnal, korianderrel megszórva.