Romanesco mogyoróval
- Teljes idő 8 perc
- 5 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
650 g Romanesco brokkoli, rózsákra vágva
2 kan. Mogyoró, apróra vágva
20 Zöld olajbogyó, kimagozva és vékonyra szeletelve
60 g Mogyorópüré (bioboltokban kapható)
40 g Mogyoró tej (bioboltokban kapható)
20 g Almaecet
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Egy külön tálban: készítsen vinaigrettet a mogyorópüréből, a tejjel, a sóval, a borssal, és az ecettel.
Lépés 3 /6
A darált mogyorót pirítsa szárazon, ameddig meg nem barnul. Vegye ki a tálból.
Lépés 4 /6
Helyezze a romanescót, valamint az olajbogyókat a gőzkosárba. Töltsön 20 cl vizet a tál aljába.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Tálalja a romanescót melegen, vagy hidegen, a vinaigrette-vel, és a darált mogyoróval.