Rákos, borsós curry
- Teljes idő 7 perc
- 5 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
20 Nyers rák, pucolt, fagyasztott
400 g Fagyasztott zöldborsó
1 kan. Curry por
2 szár. Snidling, megmosva, aprítva (vagy édes hagyma)
15 cl Kókusztej
2 Vékony szelet friss gyömbér
1 Mangó, hámozva, kimagozva, batonokra vágva
Só, bors
2 kan. Növényi olaj
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /5
Párolja meg a snidlinget és a gyömbért a curryporral. Adja hozzá a többi alapanyagot. Fűszerezze.
Lépés 4 /5
Főzési idő: 2 perc
Lépés 5 /5
Tálalja.