Provence-i csülökpörkölt
- Teljes idő 28 perc
- 15 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
250 g Főtt, kicsontozott csülök
100 g Füstölt kolbász, 25/25 g-os darabokra vágva
50 g Sárga paprika, kimagozva, aprítva
150 g Cukkini, mosva, 75 g-os darabokra vágva
1 Paradicsom, 300 g, megmosva és felezve
0.5 Vöröshagyma, hámozva, negyedelve
6 Zöldfűszerekben pácolt, magozott zöld olívabogyó
0.5 szál. Friss rozmaring
130 g Kuszkusz
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Magozza ki a sárga paprikát és csíkozza fel.
Lépés 3 /9
Vágja csíkokra a sárga paprikát.
Lépés 4 /9
Vágja a csülköt nagyjából 125 g-os darabokra.
Lépés 5 /9
Tegye csülökdarabokat az edénybe. Adja hozzá a kolbászt.
Lépés 6 /9
Adja hozzá a zöldségeket, az olívát, rozmaringot és 650 ml vizet. Ne sózza meg.
Lépés 7 /9
Főzési idő: 13 perc
Lépés 8 /9
Öntse fel a kuszkuszt alaplével. Hagyja állni 5 percig, majd rázza össze.
Lépés 9 /9
Tálalja.