Provence-i bárányfilé
- Teljes idő 20 perc
- 0 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
12 db Filézett bárányhús (lásd a tippet)
2 kan. olívaolaj
1 citromhéj citrom
1 szegf. fokhagyma
1 kan. provence-i fűszerkeverék
1 kan. aprított, friss petrezselyem
Só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Hámozza meg és zúzza össze a fokhagymagerezdet. Keverje össze a provence-i fűszerkeverékkel, az aprított petrezselyemmel, a reszelt citromhéjjal, az olívaolajjal, a sóval és a borssal.
Lépés 2 /6
Forgassa bele a bárányfilét a keverékbe.
Lépés 3 /6
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Sertéshús programot, majd nyomja meg az OK gombot.
Lépés 4 /6
Miután az eszköz előmelegedett, tegye a bárányfiléket a grillre és csukja le a fedőt.
Lépés 5 /6
Süsse a kijelzőn megjelenő utasítások vagy ízlés szerint: véres (sárga), közepesen átsült (narancssárga) vagy jól átsült (piros).
Lépés 6 /6
Tegye a bárányfiléket tányérokra és tálalja provence-i paradicsommal.