Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Provence-i bárányfilé

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    0 perc
  • Főzés
    20 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 12 db Filézett bárányhús (lásd a tippet)

  • 2 kan. olívaolaj

  • 1 citromhéj citrom

  • 1 szegf. fokhagyma

  • 1 kan. provence-i fűszerkeverék

  • 1 kan. aprított, friss petrezselyem

  • bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Hámozza meg és zúzza össze a fokhagymagerezdet. Keverje össze a provence-i fűszerkeverékkel, az aprított petrezselyemmel, a reszelt citromhéjjal, az olívaolajjal, a sóval és a borssal.

Lépés 2 /6

Forgassa bele a bárányfilét a keverékbe.

Lépés 3 /6

Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Sertéshús programot, majd nyomja meg az OK gombot.

Lépés 4 /6

Miután az eszköz előmelegedett, tegye a bárányfiléket a grillre és csukja le a fedőt.

Lépés 5 /6

Süsse a kijelzőn megjelenő utasítások vagy ízlés szerint: véres (sárga), közepesen átsült (narancssárga) vagy jól átsült (piros).

Lépés 6 /6

Tegye a bárányfiléket tányérokra és tálalja provence-i paradicsommal.