Primavera pizza pestóval, csirkével és zöldspárgával
- Teljes idő 25 perc
- 15 percElőkészítés 
- 10 percFőzés 
- 0 percHűtés 
Összetevők
2 személy
- 1 pizza Pizzatészta 
- 10 g Liszt 
- 4 kan. Zöld pesto 
- 200 g Főtt csirkemell 
- 1 csokor Zöldspárga 
- 100 g Mozzarella sajt 
- 50 g Parmezán sajt 
- 1 kan. Extra szűz olívaolaj 
- Só és bors 
- Néhány levél friss bazsalikom vagy rukkola 
Előkészítés
Lépés 1 /6
Szórja meg a tál alját liszttel. Tekerje ki a tésztát, és helyezze a készülékbe.
Lépés 2 /6
A pestót egyenletesen oszlassa el a tésztán, egy kis peremet hagyva a szélén. Rendezze el a főtt csirkedarabokat és a zöldspárgát a pestóréteg tetején. Ossza el a mozzarellát a tetején, és szórja meg parmezánnal. Locsolja meg a pizzát olívaolajjal, és ízesítse sóval és borssal.
Lépés 3 /6
Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
A sütés felénél nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, hogy ellenőrizze, hogy a pizza megsült-e, és ha szükséges, fordítsa meg, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 5 /6
Amikor megsült, nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és óvatosan vegye ki a pizzát.
Lépés 6 /6
Tálalás előtt friss bazsalikom- vagy rukkolalevelekkel díszítheti a pizzát, hogy frissességet adjon neki.

