Pisztráng zöldfűszeres sofritoval
- Teljes idő 33 perc
- 30 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
2 személy
600 g Pisztráng, 4 egyforma szeletre vágva
200 g Répa, hámozva, felkockázva
0.5 Hagyma, hámozva, finomra aprítva
1 rúd. Zellerszár, megmosva, meghámozva, felkockázva
1 kan. Olívaolaj
5 Friss bazsalikomlevél, megmosva, aprítva
1 kan. Friss oregánó (vagy zsálya), megmosva, aprítva
1 kan. Petrezselyem, megmosva, aprítva
25 g Magozott zöld olívabogyó, aprítva
0.5 Citrom, negyedekre vágva a tálaláshoz
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a halfiléket. Szedje ki a húst. Tegye a helyére a zöldségeket, az olívát, 50 ml vizet és az oregánót.
Lépés 4 /6
Fűszerezze. Helyezze a tetejére a hal steakeket. Enyhén sózza.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 3 perc
Lépés 6 /6
Szedje ki a halat. Adja hozzá a petrezselymet és a bazsalikomot. Tálalja.