Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Pisztráng zöldfűszeres sofritoval

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 33 perc
  • Előkészítés
    30 perc
  • Főzés
    3 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 600 g Pisztráng, 2 egyforma szeletre vágva

  • 200 g Répa, hámozva, felkockázva

  • 0.5 darab Hagyma, hámozva, finomra aprítva

  • 1 szál /sz. Szárzeller, megmosva, meghámozva, felkockázva

  • 1 kan. Olívaolaj

  • 5 db Friss bazsalikomlevél, megmosva, aprítva

  • 1 kan. Friss oregánó (vagy zsálya), megmosva, aprítva

  • 1 kan. Petrezselyem, megmosva, aprítva

  • 25 g Magozott zöld olívabogyó, aprítva

  • 0.5 db Citrom, negyedekre vágva a tálaláshoz

  • 50 ml Víz

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 600g Pisztráng, 2 egyforma szeletre vágva
  • 200g Répa, hámozva, felkockázva
  • 0.5darab Hagyma, hámozva, finomra aprítva
  • 1szál /sz. Szárzeller, megmosva, meghámozva, felkockázva
  • 1kan. Olívaolaj
  • 5db Friss bazsalikomlevél, megmosva, aprítva
  • 1kan. Friss oregánó (vagy zsálya), megmosva, aprítva
  • 1kan. Petrezselyem, megmosva, aprítva
  • 25g Magozott zöld olívabogyó, aprítva
  • 0.5db Citrom, negyedekre vágva a tálaláshoz

Lépés 2 /6

Töltsön olajat az edénybe.

  • 1kan. Olívaolaj

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a halfiléket majd szedje ki. Tegye a helyére a zöldségeket, az olívát, 50 ml vizet és az oregánót.

  • 600g Pisztráng, 2 egyforma szeletre vágva
  • 200g Répa, hámozva, felkockázva
  • 0.5darab Hagyma, hámozva, finomra aprítva
  • 1szál /sz. Szárzeller, megmosva, meghámozva, felkockázva
  • 1kan. Friss oregánó (vagy zsálya), megmosva, aprítva
  • 25g Magozott zöld olívabogyó, aprítva

Lépés 4 /6

Fűszerezze. Helyezze a tetejére a hal steakeket. Enyhén sózza.

Lépés 5 /6

Főzési idő: 3 perc

Lépés 6 /6

Szedje ki a halat. Adja hozzá a petrezselymet és a bazsalikomot. Tálalja.

  • 5db Friss bazsalikomlevél, megmosva, aprítva
  • 1kan. Petrezselyem, megmosva, aprítva
  • 0.5db Citrom, negyedekre vágva a tálaláshoz