Padlizsántekercs parmezánnal
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (12)
EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3az1-ben FW201815 Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben XXL EY801D15 Rozsdamentes/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
100 g Paradicsomszósz
1 kan. Hagymapor
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Szárított oregánó
0.5 kan. Só
1 kan. Olívaolaj
Bors
1 Mozzarella sajt, 1 cm-es rudakra vágva
400 g Padlizsán 0,5 cm-es szeletekre vágva, grillezve vagy serpenyőben sütve
1.5 kan. Reszelt parmezán sajt
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy edényben keverje össze a paradicsomszószt, a hagymát, a fokhagymát, az oregánót, a sót, az olívaolajat és a borsot. Tegye félre. Helyezzen egy darab mozzarellát a padlizsánszelet végére, majd óvatosan tekerje fel a szeletet, hogy tekercset kapjon. Ismételje meg ezt a műveletet a maradék padlizsánszeletekkel.
Lépés 2 /4
Öntse a paradicsomszósz felét egy, az edénynek megfelelő méretű tortaforma aljába. Rendezze a padlizsántekercseket függőlegesen a formába. Fedje be a maradék paradicsomszósszal, és a végén szórja meg reszelt parmezánnal.
Lépés 3 /4
Helyezze a formát a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /4
Tálalja zöldsalátával.