Póréhagymás rizottó
- Teljes idő 21 perc
- 10 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
360 g Arborio rizs
6 Póréhagyma, vékonyra vágva, megmosva
3 Salotta hagyma, hámozva, apróra vágva
150 ml Fehérbor
900 ml Zöldségleves
75 g Parmezán
30 g Vaj
Bors
6 kan. Olívaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a salottát és a rizst. Keverje össze, amíg áttetszővé nem válik. Öntse bele a fehérbort és vegye halkabbra.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a póréhagymát és a borsot. Öntse fel alaplével.
Lépés 5 /6
Főzés kuktában:
Lépés 6 /6
Amikor megfőtt, adja hozzá a vajat és tálalja parmezánnal.