Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Orosz borscs

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 1 óra
  • Előkészítés
    30 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 750 g Marhalapocka

  • 150 g Bacon szalonna

  • 600 g Cékla

  • 300 g Burgonya

  • 3 kan. Paradicsompüré

  • 1.5 Hagyma

  • 6 Babérlevél

  • 3 kan. Napraforgó olaj

  • 1000 ml Víz vagy marha alaplé

  • Zsíros tejföl

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 750g Marhalapocka
  • 150g Bacon szalonna
  • 600g Cékla
  • 300g Burgonya
  • 3kan. Paradicsompüré
  • 1.5 Hagyma
  • 6 Babérlevél
  • 3kan. Napraforgó olaj
  • 1000ml Víz vagy marha alaplé
  • Zsíros tejföl

Lépés 2 /6

Töltsön olajat az edénybe.

  • 3kan. Napraforgó olaj

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a kockára vágott húst és a szalonnát. Adja hozzá a hagymát, keverje össze és főzze 5 percig.

  • 750g Marhalapocka
  • 150g Bacon szalonna
  • 1.5 Hagyma

Lépés 4 /6

Adja hozzá a többi hozzávalót is (kivéve a tejszínt). Ízlés szerint sózza, borsozza és keverje össze.

  • 600g Cékla
  • 300g Burgonya
  • 3kan. Paradicsompüré
  • 6 Babérlevél
  • 1000ml Víz vagy marha alaplé

Lépés 5 /6

Nagynyomású főzés.

Lépés 6 /6

Vegye ki a babérlevelet és a húst. Keverje össze majd tálalja a zsemlemorzsás hússal és tejszínnel fedve.

  • Zsíros tejföl