Olasz sonkás kagylótészta
- Teljes idő 18 perc
- 10 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
120 g Kagylótészta
50 g Olasz sonka
50 g Mogyoróhagyma
2 kan. Olívaolaj
100 ml Fehérbor
80 g Mascarpone
240 ml Sózatlan zöldség alaplé
30 g Reszelt pecorino
5 g Kukoricaliszt
Só,Bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Keverje össze a kukoricalisztet a mascarponéval. Tegye félre. Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /7
Tegye bele a mogyoróhagymát, és pirítsa aranybarnára. Adja hozzá a tésztát és a sonkát. Pirítsa 1 percig, kevergetve.
Lépés 4 /7
Flambírozza borral. Keverje meg. Főzze, amíg a folyadék teljesen elpárolog. Adja hozzá az alaplevet és kevés borsot.
Lépés 5 /7
Főzési idő: 8 perc
Lépés 6 /7
Adja hozzá a többi alapanyagot. Pirítsa 1 percig, folyamatosan kevergetve.
Lépés 7 /7
Forrón tálalja.