Növényi alapú ital sárgaborsóval
- Teljes idő 32 perc
- 5 perc
Előkészítés - 22 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
30 g Nyers sárgaborsó (kb. 60 g főtt)
38 cl Víz
1 csip. Só
1 kan. Porcukor
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /4
Öblítse le a sárgaborsót hideg vízben. Egy lábas vízben forralja fel a sárgaborsót. Csökkentse a hőfokot közepesen alacsonyra, és párolja 20 percig, amíg át nem sül. Csepegtesse le, és hagyja kihűlni.
Lépés 2 /4
Tegye az összes hozzávalót a gépbe, kezdve a sárgaborsókkal. Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 3 /4
Szűrje át a keveréket egy növényi tejes zacskón vagy sajtkendőn, hogy sima, maradékmentes folyadékot kapjon. Az „okara” néven ismert maradékot használja fel sütemények, kenyér- vagy süteménytészta, kekszek, müzli, falafel, morzsa készítéséhez.
Lépés 4 /4
Tárolja a hűtőben legfeljebb 3 napig. Minden használat előtt rázza fel.