Montbéliard kolbász
- Teljes idő 9 perc
- 5 percElőkészítés 
- 4 percFőzés 
- 0 percHűtés 
Összetevők
2 személy
- 2 Kolbász 
- 200 g Gomba 
- 4 cl Portói bor 
- 2 kan. Olivaolaj 
- 175 g Gomba 
- 2 Petrezselyem 
- Só 
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Aprítsa fel a gombákat.
Lépés 3 /8
Aprítsa fel a petrezselymet.
Lépés 4 /8
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 5 /8
Stir-fry technikával süsse meg a gombákat az olajban.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a Montbéliard kolbászokat, és a portói bort.
Lépés 7 /8
Nyomás alatti főzés.
Lépés 8 /8
Vágja a füstölt kolbászokat szeletekre, adja hozzá agombákat, valamint a petrezselymet. Tálalja.

