Montbéliard kolbász
- Teljes idő 9 perc
- 5 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Kolbász
200 g Gomba
4 cl Portói bor
2 kan. Olivaolaj
175 g Gomba
2 Petrezselyem
Só
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Aprítsa fel a gombákat.
Lépés 3 /8
Aprítsa fel a petrezselymet.
Lépés 4 /8
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 5 /8
Stir-fry technikával süsse meg a gombákat az olajban.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a Montbéliard kolbászokat, és a portói bort.
Lépés 7 /8
Nyomás alatti főzés.
Lépés 8 /8
Vágja a füstölt kolbászokat szeletekre, adja hozzá agombákat, valamint a petrezselymet. Tálalja.