Mogyoróvajas és csokoládés muffin
- Teljes idő 31 perc
- 10 perc
Előkészítés - 21 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
100 g Mogyoróvaj
100 g Almaszósz
2 cl Juharszirup
20 g Sima fehér liszt
15 g Keserű kakaópor
0.5 kan. Természetes vaníliakivonat
0.5 kan. Sütőpor
10 g Csokoládéforgács
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /5
Melegítse elő a sütőt 170 °C-ra.
Lépés 2 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 3 /5
Tegye az összes hozzávalót a gépbe, kezdve a liszttel és a kakaóval. A csokoládéforgácsot tegye félre későbbre.
Lépés 4 /5
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 5 /5
Ossza el a keveréket a muffinformák között, és szórja meg a tetejét csokoládéforgáccsal. Süsse a sütőben 20 percig. A formából való kivétel előtt hagyja kihűlni.