Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Milánói stílusú sertésborda

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    0 perc
  • Hűtés
    5 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 sertésbordák

  • 3 csész. friss zsemlemorzsa

  • 0.75 csész. frissen reszelt Parmigiano Reggiano

  • 1 csész. olívaolaj

  • tengeri só

  • 6 csész. rukkola, mosva és szárítva

  • 0.75 csész. vöröshagyma, apróra vágva

  • 3 kan. extra szűz olívaolaj

  • 1 kan.

  • 36 szel. vékony, friss parmezán

Előkészítés

Lépés 1 /6

Tegye a sertésbordákat két viaszos papír vagy folpack közé. Egy húsklopfolóval vagy egy sodrófával finoman ütögesse meg a húst, hogy puhább legyen.

Lépés 2 /6

Keverje össze a zsemlemorzsát a Parmigiano Reggiano sajttal egy lapos tálban és ízesítse a keveréket sóval és frissen őrölt borssal. Öntse az olajat egy másik lapos tálba. Béleljen ki egy tepsit sütőpapírral.

Lépés 3 /6

Merítse a sertésbordákat az olívaolajba, majd ha a felesleges olaj lecsöpögött, a zsemlemorzsás-parmezános keverékbe. Tegye a bepanírozott bordákat a sütőpapírral kibélelt tepsire. A bordákat előre is elkészítheti és lefagyaszthatja. Folytassa a következő lépéssel és kezdje meg a sütést.

Lépés 4 /6

Kapcsolja be a grillt, válassz ki a Kézi üzemmódot vagy a Sertéshús programot (modelltől függően). Miután az eszköz előmelegedett, nyissa ki a grillt, tegye a sertésbordákat a grill-lapokra és csukja le a fedőt. Ezután a grill elkezdi a sütést. Hagyja a grillt sütni, amíg a jelzőfény pirosra nem vált vagy a kijelzőn meg nem jelenik a „jól átsült” felirat.

Lépés 5 /6

Keverje össze az olívaolajat és az ecetet egy salátástálban, amíg a két különböző állagú hozzávaló össze nem áll, majd ízesítse sóval és borssal. Öntse rá az öntetet a rukkolára és a hagymára.

Lépés 6 /6

Tálalja a sertésbordákat a rukkolás-hagymás salátával és díszítse az ételt parmezánnal.