Marhahúsos empanada
- Teljes idő 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
2 Omlós tészta
200 g Felkockázott marhahús
3 Újhagyma
1 Paradicsompüré
1 kan. Paprika
1 Tojás sárgája
1 kan. Olívaolaj
Só és bors
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /6
Ehhez a recepthez az Extra Crisp Lid tartozékra van szükség. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntsön egy kis olajat a tálba.
Lépés 3 /6
Dinsztelje meg a hagymát. Adja hozzá a húst, paradicsomszószt, paprikát, sót és borsot. Pirítsa 5 percig.
Lépés 4 /6
Vágja a tésztát 8 egyenlő korongra. Tegye a tölteléket a tészta egyik felére, majd hajtsa össze és zárja le.
Lépés 5 /6
Kenje meg a tojás sárgájával és tegye be a tálba, de ne halmozza őket egymásra.
Lépés 6 /6
Tegye fel az Extra Crisp Lid tartozékot és süsse 12 percig 200°C-on. A sütési idő felénél fordítsa meg őket.