Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Magyar gulyásleves

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 45 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    35 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 2 kan. Olívaolaj

  • 750 g Marha fartő, kockára vágva

  • 2 kan. Paprika

  • 2 kan. Őrölt kömény

  • 1.5 kan. Köménymag

  • 1 Kaliforniai paprika, mag nélkül apróra vágva

  • 2 Hagyma, apróra vágva

  • 325 ml Marhahúsleves-alaplé

  • Só, feketebors

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 2kan. Olívaolaj
  • 750g Marha fartő, kockára vágva
  • 2kan. Paprika
  • 2kan. Őrölt kömény
  • 1.5kan. Köménymag
  • 1 Kaliforniai paprika, mag nélkül apróra vágva
  • 2 Hagyma, apróra vágva
  • 325ml Marhahúsleves-alaplé
  • Só, feketebors

Lépés 2 /5

Tegyen olajat az edénybe és pirítsa a marhahúst 10 percig. Adja hozzá a maradék hozzávalót, kivéve az alaplevet. Pirítsa 3 percig.

  • 2kan. Olívaolaj
  • 750g Marha fartő, kockára vágva
  • 2kan. Paprika
  • 2kan. Őrölt kömény
  • 1.5kan. Köménymag
  • 1 Kaliforniai paprika, mag nélkül apróra vágva
  • 2 Hagyma, apróra vágva
  • Só, feketebors

Lépés 3 /5

Adjuk hozzá az alaplevet és keverjük át jól, hogy minden hozzávaló elkeveredjen.

  • 325ml Marhahúsleves-alaplé

Lépés 4 /5

Főzés kuktában:

Lépés 5 /5

Ízesítsük sóval és borssal. Tálalás után fogyasszuk egészséggel !

  • Só, feketebors