Magyar gulyásleves
- Teljes idő 45 perc
- 10 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
2 kan. Olívaolaj
750 g Marha fartő, kockára vágva
2 kan. Paprika
2 kan. Őrölt kömény
1.5 kan. Köménymag
1 Kaliforniai paprika, mag nélkül apróra vágva
2 Hagyma, apróra vágva
325 ml Marhahúsleves-alaplé
Só, feketebors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Tegyen olajat az edénybe és pirítsa a marhahúst 10 percig. Adja hozzá a maradék hozzávalót, kivéve az alaplevet. Pirítsa 3 percig.
Lépés 3 /5
Adjuk hozzá az alaplevet és keverjük át jól, hogy minden hozzávaló elkeveredjen.
Lépés 4 /5
Főzés kuktában:
Lépés 5 /5
Ízesítsük sóval és borssal. Tálalás után fogyasszuk egészséggel !