Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Mézes és rozmaringos kacsamell sárgarépával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 48 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    33 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 2 Nagy kacsamellek

  • 6 g Folyékony méz

  • 2 szál. Rozmaring

  • 1 kg Sárgarépa

  • 2 kan. Szőlőmagolaj

  • Bors

Tartozékok

  • Lecsöpögtető tálca
    Lecsöpögtető tálca
  • Sütőkosár
    Sütőkosár
  • Grill
    Grill

Előkészítés

Lépés 1 /4

Vagdossa be a kacsamellek bőrét. Vágjon minden kacsamellet 3 egyenlő darabra. Dörzsölje be őket a méz felével, egy szál rozmaring apróra vágott leveleivel és sóval. Tegye egy tányérra, és tegye a hűtőbe.

Lépés 2 /4

Hámozza meg a sárgarépát. Negyedelje el hosszában, majd vágja 5 cm-es szeletekre. Tegye egy tálba, és keverje össze az olajjal, a maradék mézzel, némi rozmaringgal, sóval és borssal. Öntse őket az Easy Fry Oven & Grill sütőkosarába, és helyezze a középső polcra, a csepegtetőedénnyel az alján. Csukja be az ajtót. Süsse FRIES üzemmódban 200 °C-on 25 percig. Sütés közben egyszer keverje meg.

Lépés 3 /4

Amikor megszólal az időzítő, keverje meg újra a sárgarépát, és helyezze a grilltálcát a felső polcra fölé. Csukja be az ajtót, és állítsa be a sütést GRILL üzemmódra 200 °C-on 23 percre. Miután letelt a 15 perces előmelegítés, helyezze a kacsamelldarabokat a forró grilltálcára, bőrrel felfelé. Csukja be az ajtót a sütés újraindításához. 4 perc elteltével fordítsa meg a kacsamelldarabokat, és a sütés befejezéséhez ismét csukja be az ajtót.

Lépés 4 /4

Tálalja a kacsamellet a sárgarépával és párolt burgonyával.