Lazacfalatkák spárgával
- Teljes idő 59 perc
- 15 perc
Előkészítés - 44 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
900 g Lazac
6 Tojásfehérje
120 g Zsemlemorzsa
3 g Görög fűszerek
2 Spárga
Olívaolaj
Só
Tartozékok
Grill Elválasztó
Előkészítés
Lépés 1 /6
Filéző késsel távolítsa el a bőrt a lazacról. Vágja 5 cm-es darabokra.
Lépés 2 /6
Tegye a tojásfehérjét egy tálba. Tegye a zsemlemorzsát és a görög fűszereket egy tányérra, és keverje össze.
Lépés 3 /6
Finoman mártsa a lazacot a tojásfehérjébe, és hagyja, hogy a felesleg lecsöpögjön. Kenje be a lazacot a zsemlemorzsás keverékkel, és rázza le a felesleget.
Lépés 4 /6
Mossa meg és vágja fel a spárgát úgy, hogy meghajlítja a hajtásokat ott, ahol természetes módon megtörnek. Locsolja meg bőségesen olívaolajjal és sózza meg.
Lépés 5 /6
Helyezze be a grilltányért és az elválasztót a készülékbe. Kattintson a Szinkronizálás gombra, és válassza a NUGGETS üzemmódot a P1 programhoz. P2 esetében válassza a VEGETABLES üzemmódot. Tegye a lazacfalatkák felét az elválasztó egyik oldalára, és kezdje el sütni. Amikor megszólal az időzítő, tegye a spárga felét a másik oldalra, és folytassa a sütést. 10 perccel a sütés vége előtt forgassa meg a spárgát és a lazacdarabokat.
Lépés 6 /6
Amikor megsült, ismételje meg az eljárást a második adaggal.