Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Lazacfalatkák spárgával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 59 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    44 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

8 személy

  • 900 g Lazac

  • 6 Tojásfehérje

  • 120 g Zsemlemorzsa

  • 3 g Görög fűszerek

  • 2 Spárga

  • Olívaolaj

Tartozékok

  • Grill
    Grill
  • Elválasztó
    Elválasztó

Előkészítés

Lépés 1 /6

Filéző késsel távolítsa el a bőrt a lazacról. Vágja 5 cm-es darabokra.

Lépés 2 /6

Tegye a tojásfehérjét egy tálba. Tegye a zsemlemorzsát és a görög fűszereket egy tányérra, és keverje össze.

Lépés 3 /6

Finoman mártsa a lazacot a tojásfehérjébe, és hagyja, hogy a felesleg lecsöpögjön. Kenje be a lazacot a zsemlemorzsás keverékkel, és rázza le a felesleget.

Lépés 4 /6

Mossa meg és vágja fel a spárgát úgy, hogy meghajlítja a hajtásokat ott, ahol természetes módon megtörnek. Locsolja meg bőségesen olívaolajjal és sózza meg.

Lépés 5 /6

Helyezze be a grilltányért és az elválasztót a készülékbe. Kattintson a Szinkronizálás gombra, és válassza a NUGGETS üzemmódot a P1 programhoz. P2 esetében válassza a VEGETABLES üzemmódot. Tegye a lazacfalatkák felét az elválasztó egyik oldalára, és kezdje el sütni. Amikor megszólal az időzítő, tegye a spárga felét a másik oldalra, és folytassa a sütést. 10 perccel a sütés vége előtt forgassa meg a spárgát és a lazacdarabokat.

  • Grill
  • Elválasztó

Lépés 6 /6

Amikor megsült, ismételje meg az eljárást a második adaggal.