Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Lazac narancsmázzal

Értékelés 4 csillag (átlag)

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    5 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 6 Lazacfilé

  • 10 cl Narancslé

  • 10 cl Víz

  • 5 cl Rizsecet (vagy más ecet)

  • 4.5 cl Szójaszósz

  • 3 kan. Napraforgó olaj

  • 3 Mogyoróhagyma

  • 1.5 Sárga paprika

  • 4 kan. Kukoricaliszt

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /8

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 6 Lazacfilé
  • 10cl Narancslé
  • 10cl Víz
  • 5cl Rizsecet (vagy más ecet)
  • 4.5cl Szójaszósz
  • 3kan. Napraforgó olaj
  • 3 Mogyoróhagyma
  • 1.5 Sárga paprika
  • 4kan. Kukoricaliszt
  • Só, bors

Lépés 2 /8

Távolítsa el a lazac bőrét.

  • 6 Lazacfilé

Lépés 3 /8

Aprítsa fel finomra a mogyoróhagymát.

  • 3 Mogyoróhagyma

Lépés 4 /8

Öntsön olajat a serpenyőbe.

  • 3kan. Napraforgó olaj

Lépés 5 /8

Pirítsa meg a paprikát és a mogyoróhagymát.

  • 3 Mogyoróhagyma
  • 1.5 Sárga paprika

Lépés 6 /8

Öntse fel narancslével, vízzel, ecettel és szójaszósszal. A halat helyezze a zöldségek tetejére.

  • 6 Lazacfilé
  • 10cl Narancslé
  • 10cl Víz
  • 5cl Rizsecet (vagy más ecet)
  • 4.5cl Szójaszósz

Lépés 7 /8

Főzze nyomás alatt.

Lépés 8 /8

Vegye ki a halat az edényből. Sűrítse be a mártást kukoricaliszttel.