Lazac narancsmázzal
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Lazacfilé
10 cl Narancslé
10 cl Víz
5 cl Rizsecet (vagy más ecet)
4.5 cl Szójaszósz
3 kan. Napraforgó olaj
3 Mogyoróhagyma
1.5 Sárga paprika
4 kan. Kukoricaliszt
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Távolítsa el a lazac bőrét.
Lépés 3 /8
Aprítsa fel finomra a mogyoróhagymát.
Lépés 4 /8
Öntsön olajat a serpenyőbe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a paprikát és a mogyoróhagymát.
Lépés 6 /8
Öntse fel narancslével, vízzel, ecettel és szójaszósszal. A halat helyezze a zöldségek tetejére.
Lépés 7 /8
Főzze nyomás alatt.
Lépés 8 /8
Vegye ki a halat az edényből. Sűrítse be a mártást kukoricaliszttel.