Koreai sült krumpli kimchivel
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
6 8 burgonya
150 g Reszelt cheddar
10 cl Cukrozatlan, ízesítés nélküli alternatív tej
3 kan. Sriracha szósz
150 g Kimchi, aprított
2 3 zöld hagyma, aprítva
Vegán majonéz
Fekete szezám
Tartozékok
Szokásos rács
Előkészítés
Lépés 1 /6
A burgonyát hámozza meg és vágja hasábokra. Tegye a feldarabolt burgonyát egy tálba, és borítsa el hideg vízzel. Tegye félre 30 percre.
Lépés 2 /6
Csepegtesse le, majd egy konyharuhával alaposan szárítsa meg őket.
Lépés 3 /6
Helyezze a burgonyákat az Easy Fry sütőbe a normál tálcán, és indítsa el a FRIES programot 15 percre. A sütési idő felénél rázza fel a krumplit.
Lépés 4 /6
Közben tegye a cheddar sajtot és a tejet egy kis lábasba. Közepes lángon, habverővel kevergetve melegítse fel. Ha a szósz túl sűrű, adjunk hozzá egy kis tejet.
Lépés 5 /6
Egy kis tálban keverje össze a vegán majonézt és a srirachát, amíg alaposan simára nem keveredik.
Lépés 6 /6
Ha a sült krumpli elkészült, tegye egy tányérra. Szórja meg kimchivel, apróra vágott zöldhagymával és szezámmaggal. Tegye a sriracha majonézt és a cheddar szószt kis tálkákba.