Kolbászos-cukkinis nyársak
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
350 g Cukkinik
200 g Pirospaprika (kb. 1 nagy)
1 kan. Kakukkfű
1 kan. Olívaolaj
1 kan. Balzsamecet
Só, bors
400 g Kielbasa, 2-3 cm átmérőjű
Előkészítés
Lépés 1 /3
Mossa meg a cukkiniket és a paprikát. Vágja hosszában félbe a cukkiniket, majd a feleket körülbelül 2 cm-es darabokra. Magozza ki a paprikát és vágja 2 cm-es kockákra. Tegye a zöldségeket egy salátástálba, adja hozzá a kakukkfüvet, az olívaolajat, a balzsamecetet, a sót és a borsot és keverje össze.
Lépés 2 /3
Darabolja fel a kolbászokat vastag, körülbelül 2 cm-es szeletekre. Állítsa össze a nyársakat úgy, hogy felváltva húz fel rájuk zöldség- és hússzeleteket.
Lépés 3 /3
Állítsa az OptiGrillt BBQ állásba. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba. Miután az eszköz előmelegedett, tegye a nyársakat a grill-lapra és süsse őket 15 percig, félidőnél fordítsa meg őket.