Kelkáposzta chips
- Teljes idő 17 perc
- 5 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
400 g Kel
2 kan. Olívaolaj
1 kan. Fokhagyma por
0.5 kan. Hagymapor
Só, bors
Tartozékok
Sütőkosár Lecsöpögtető tálca
Előkészítés
Lépés 1 /5
Vágja durvára a kelkáposztaleveleket. Alaposan öblítse le és szárítsa meg a leveleket.
Lépés 2 /5
Tegye a kelkáposztát egy nagy tálba az olívaolajjal együtt. Ügyeljen arra, hogy a kelkáposztát teljesen bevonja az olívaolaj.
Lépés 3 /5
Egy tálban keverje össze a fokhagymaport, a sót és a hagymaport. Ízesítse további sóval és borssal, majd szórja a kelkáposztára, és keverje össze.
Lépés 4 /5
Helyezze a kelkáposztalevelek egyharmadát az Easy Fry Oven & Grill sütőkosarába, a csepegtetőedényt tegye alulra. Csukja be az ajtót. Állítsa be a FRIES programot 190 °C-ra 6 percre.
Lépés 5 /5
Ha megsült, tegye át a kelkáposzta-chipszeket egy sütőpapírra hűlni, és ismételje meg az eljárást a többi levéllel.