Kelbimbó szarvasgombával
- Teljes idő 17 perc
- 10 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
800 g Nyomás alatt főtt kelbimbó
4 kan. Olívaolaj
3 szelet Újhagyma
2 Lime leve és a héja is
4 kan. Apróra vágott metélőhagyma
2 kan. Pirított fenyőmag
3 kan. Szárított vörösáfonya
2 kan. Szarvasgomba olaj
40 g Frissen reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat. A metélőhagymát apróra vágjuk.
Lépés 2 /5
Öntsön olajat a serpenyőbe. Adja hozzá a kelbimbót, a hagymát, a citromhéjat, a sót és a borsot.
Lépés 3 /5
Süsse 4 percig, majd adja hozzá a citromlevet, és hagyja elpárologni.
Lépés 4 /5
Főzze nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Tálalja forrón a szarvasgombaolajjal és a többi hozzávalóval.