Kaporszósz marhahússal
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
900 g Marhanyak
150 g Hagyma
6 kan. Sima liszt
120 g Vaj
300 ml Tejszín
1.5 db Kapor
3 db Citrom
6 kan. Cukor
1 csip. Só
6 db Babérlevél
6 db Szegfűbors
12 db Egész bors
1500 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítsük elő a hozzávalókat: a húst vágjuk nagyobb kockákra, a hagymát vágjuk negyedekre. Főzzük meg húslevest a fűszerekkel, hagymával és vízzel.
Lépés 2 /5
Pirítsuk meg a lisztet a vajban.
Lépés 3 /5
Adjuk hozzá a húslevest és a húst.
Lépés 4 /5
Főzzük 10 percig.
Lépés 5 /5
Szűrjük le a levest vagy vegyük ki a hagymát és a fűszereket a levesből. Sóval, cukorral és citromlével ízesítjük. Keverjük bele a tejszínt és adjuk hozzá apróra vágott kaprot. Tálaljuk burgonyával.