Recipe Details Page - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kaporszósz marhahússal

Értékelés 4 csillag (átlag)

4/5 -

  • Teljes idő 25 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    10 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 900 g Marhanyak

  • 150 g Hagyma

  • 6 kan. Sima liszt

  • 120 g Vaj

  • 300 ml Tejszín

  • 1.5 db Kapor

  • 3 db Citrom

  • 6 kan. Cukor

  • 1 csip.

  • 6 db Babérlevél

  • 6 db Szegfűbors

  • 12 db Egész bors

  • 1500 ml Víz

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítsük elő a hozzávalókat: a húst vágjuk nagyobb kockákra, a hagymát vágjuk negyedekre. Főzzük meg húslevest a fűszerekkel, hagymával és vízzel.

Lépés 2 /5

Pirítsuk meg a lisztet a vajban.

Lépés 3 /5

Adjuk hozzá a húslevest és a húst.

Lépés 4 /5

Főzzük 10 percig.

Lépés 5 /5

Szűrjük le a levest vagy vegyük ki a hagymát és a fűszereket a levesből. Sóval, cukorral és citromlével ízesítjük. Keverjük bele a tejszínt és adjuk hozzá apróra vágott kaprot. Tálaljuk burgonyával.