Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kantoni párolt hal

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 33 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    23 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 500 g Tőkehalfilé (2 részre vágva)

  • 4 kan. Apróra vágott gyömbér

  • 2 kan. szójaszósz

  • 1 kan. Pirított szezámolaj

  • 2 kan. Napraforgó olaj

  • 2 rúd Újhagyma, összevágva

  • 20 szál. Koriander, a szár és a levelek durvára vágva

  • Bors

Tartozékok

  • Gőz kosár
    Gőz kosár

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 500g Tőkehalfilé (2 részre vágva)
  • 4kan. Apróra vágott gyömbér
  • 2kan. szójaszósz
  • 1kan. Pirított szezámolaj
  • 2kan. Napraforgó olaj
  • 2rúd Újhagyma, összevágva
  • 20szál. Koriander, a szár és a levelek durvára vágva
  • Bors

Lépés 2 /9

Aprítsa fel a gyömbért.

  • 4kan. Apróra vágott gyömbér

Lépés 3 /9

Bélelje ki a gőzkosarat sütőpapírral. Helyezze bele a halat.

  • 500g Tőkehalfilé (2 részre vágva)
  • Gőz kosár

Lépés 4 /9

Öntsön 250 ml vizet a tálba. Tegye a kosarat a helyére.

Lépés 5 /9

Keverje össze a gyömbér felét a szójaszósszal és a szezámolajjal. Öntse a halra.

  • 4kan. Apróra vágott gyömbér
  • 2kan. szójaszósz
  • 1kan. Pirított szezámolaj

Lépés 6 /9

Főzze alacsony gőzön.

Lépés 7 /9

Vegye ki a kosarat. Helyezze a halat és a levét egy tányérra. Mossa meg és szárítsa meg a tálat.

Lépés 8 /9

Pirítsa meg a gyömbér másik felét az olajjal 1 percig. Adja hozzá a hagymát és a koriandert. Ízesítse borssal, és keverje össze.

  • 4kan. Apróra vágott gyömbér
  • 2kan. Napraforgó olaj
  • 2rúd Újhagyma, összevágva
  • 20szál. Koriander, a szár és a levelek durvára vágva
  • Bors

Lépés 9 /9

Öntse a halra, és tálalja.