Könnyű tonhalas onigiri
- Teljes idő 35 perc
- 30 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
65 g Tonhalkonzerv sós lében, lecsepegtetve
0.5 kan. Majonéz
25 g Salátauborka, kis kockákra vágva
200 g Japán rizs
1 kan. Cukor
25 cl Víz
2.5 cl Rizsecet a makihoz és a szusihoz
0.5 kan. Fekete szezámmag
0.5 kan. Fehér szezámmag
Nori tengeri alga
Szójaszósz
Wasabi
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Keverje össze a tonhalat, a majonézt és az uborkát egy tálban. Tegye hűtőbe.
Lépés 3 /9
Öblítse le a rizst, és tegye egy edénybe a cukorral és a vízzel.
Lépés 4 /9
Nyomás alatti főzés
Lépés 5 /9
Terítse ki a rizst egy tálba. Adja hozzá rizsecetet. Keverje össze.
Lépés 6 /9
Egy tálban keverje el a fekete és fehér szezámmagot.
Lépés 7 /9
Töltsön meg személyenként 2 onigirit a tonhalas keverékkel.
Lépés 8 /9
Szórja meg az onigiri tetejét szezámmaggal.
Lépés 9 /9
Díszítse egy darab algával. Tálalja szójaszósszal és wasabival.