Káposztaleves kolbásszal
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
3 db Hagyma
500 g Savanyú káposzta
3 db Burgonya
9 db Babérlevél
3 kan. Pirospaprika
1.5 kan. Őrölt kömény
75 g Zsír
450 ml Tejföl
1500 ml Víz
1 csip. Só
3 db Kolbász
9 db Szegfűbors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítsük elő a hozzávalókat: vágjuk fel karikára a kolbászt, aprítsuk finomra a hagymát és vágjuk kockára a burgonyát.
Lépés 2 /6
Olvasszuk fel a zsiradékot. Adjuk hozzá a hagymát és a kolbászt. Pirítsuk meg őket.
Lépés 3 /6
Adjuk hozzá a paprikát, a burgonyát és a káposztát. Keverjük össze.
Lépés 4 /6
Adjuk hozzá a köményt, a babérlevelet és a szegfűborsot. Öntsük fel vízzel.
Lépés 5 /6
Főzzük 10 percig.
Lépés 6 /6
Sózzuk, fűszerezzük. Tálaljuk tejföllel.