Káposztás mizo leves
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
60 g Zöld kelkáposztalevél
100 g Sima vagy füstölt tofu
2 adag Instant mizo leves keverék
2 db Csiperkegomba
2 g Szárított kombu alga (opcionális)
5 db Metélőhagyma
400 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Mossa meg a káposztaleveleket. Hosszában vágja ketté. A fehér, kemény részét dobja ki. Vágja vékony darabokra.
Lépés 3 /6
Tegyen 2 dl vizet és az instant mizo levest az edénybe. Forralja fel és jól keverje el.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a maradék vizet és a többi hozzávalót, kivéve a metélőhagymát.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a metélőhagymát és tálalja.