Hibachi csirke
- Teljes idő 29 perc
- 15 perc
Előkészítés - 14 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
4 g Csirke
3 kan. Szezámmag olaj
2 kan. Osztrigaszósz
1.5 kan. Apróra vágott friss gyömbér
3 Fokhagyma
6 kan. Szójaszósz
1 citromhéj Lime
1.5 kan. Szezámmagok
3 Mogyoróhagyma
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Töltsön az edénybe 250 ml vizet.
Lépés 3 /8
Helyezze a gőzkosarat a csirkével együtt az edénybe.
Lépés 4 /8
Nyomás alatti főzés
Lépés 5 /8
Vegye ki a csirkét, és vágja apró kockákra.
Lépés 6 /8
Öntsön szezámolajat az edénybe.
Lépés 7 /8
Süsse a csirkét aranybarnára, majd adja hozzá a többi hozzávalót 2 percig.
Lépés 8 /8
Tálalja sült bok choy bordáskellel, rizzsel vagy tésztával.