Hagyományos sajttorta
- Teljes idő 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
120 g Vajas sós keksz
50 g Vaj
240 g Túró
120 g Cukor
110 g Tojás
17 cl Tejszín
200 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Nyomja bele a keksz és vaj keverékét a ramekinekbe.
Lépés 3 /7
Keverje össze a túrót és a cukrot egy villával. Adja hozzá a tojásokat és a tejszínt.
Lépés 4 /7
Ossza szét a keveréket a ramekinekben. A ramekineket egyenként fedje le sütőpapírral.
Lépés 5 /7
Tegye a ramekineket a pároló kosárba, majd az edénybe 2 dl vízzel.
Lépés 6 /7
Nagynyomású főzés.
Lépés 7 /7
Fogyasztás előtt hagyja egy éjszakát a hűtőben pihenni.