Hagyományos csirkehúsleves
- Teljes idő 50 perc
- 20 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
2 db Csirkefarhát
6 db Bio sárgarépa
3 db Bio fehérrépa
3 db Bio burgonya
1 csokor Bouquet garni (ízesítő fűszercsokor)
1.5 l Víz
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Mossa meg és tisztítsa meg alaposan a répát, a burgonyát és a fehérrépát. Ehhez a recepthez a zöldségeket hámozva, egyben helyezze az edénybe.
Lépés 3 /5
Tegye az összes hozzávalót az edénybe.
Lépés 4 /5
Főzze nagynyomáson.
Lépés 5 /5
Szűrje le. A leves tálalásra kész.
